Genel

2022 En İyi Kurslar

Editör
2022-01-05T18:30

Geçmiş yıllarda olduğu gibi gelecek yeni senede de Eniyikurs olarak sizlere en iyi kursları sunmaya, kişisel gelişiminiz ve kariyeriniz için sizi en doğru kurs ile buluşturmaya devam edeceğiz. Eniyikurs farkıyla Türkiye geneli şehir ayırt etmeksizin Eniyikursları sizlere getiriyoruz. 2021 En iyi kursları yine Eniyikurs farkıyla bütün bir sene boyunca sizlerle buluştu. 

2021’de olduğu gibi 2022’de sizlerle beraber olacak kurslarımıza hep beraber bakalım ;

İşte 2022 En İyi Kursları :

Weeb Akademi Web Tasarım Kursu

Web Tasarım Kursu'na web projeleri geliştirmek isteyen, var olan sitelerine yenilik katmak, şahsına veya şirketine web sayfası yapmak isteyenler. Yazılım ve Web Tasarım yapan bir firma olarak yaptığımız işin eğitimini sizlere en iyi şekilde sunmaktayız. Weeb Akademi'de alacağınız Web Tasarım eğitimiyle birlikte Weeb Admin Yönetim Paneli ile de tanışmış olacaksınız. Kurs sonunda Yönetim Panelli bir siteye sahip olmuş olacaksınız.

Acta Akademi Diksiyon Kursu

Gerek topluluklar karşısında gerekse bire bir görüşmelerimizde hitap ettiğimiz kişilere kendimizi doğru ifade etmemiz son derece önemlidir. Birbirimiz hakkında kararlarımızı genellikle ilk bir kaç saniye içinde veriyoruz. Eğitim, iletişimin bu kadar yoğun ve zamanın bu kadar kısıtlı olduğu 21. yy dünyasında kendimizi doğru ve zamanında ifade etmek adına ipuçları, canlandırmalar, örnekler ve akademik bilgiler içermektedir.

E-Ticaret Mutfağı E-Ticaret Kursu

Eğitimimiz Kimlere Yöneliktir?

E-Ticaret Sektöründe kariyer hedefleyen yeni başlayanlara,

Bir E-Ticaret projesi olup, ürün ve hizmet satmayı hedefleyen girişimcilere,

Hali hazırda bir ürün veya hizmet satışı olup, işini E-Ticarete taşımayı hedefleyen firmalara E-Ticaret ve pazarlamaya yaptığı yatırımların geri dönüşlerini ölçümlemek isteyen firma yöneticilerine.

Sanayi Nefise İç Mimarlık Kursu

4 yıllık program süresince İç mimar adaylarının görsel iletişim esasına dayalı, biçim ve işlevi bütünleştirici, sanatsal ve bilimsel yönden donanımlı tasarımlar oluşturacak, mekânsal ve çevresel düzenlemeler yapacak, bunları sistemleştirecek ve çağdaş çözümler üretebilecek tasarımcılar yetiştirilir.

Sizler için 2022’nin en iyi kurslarını Eniyikurs farkıyla derledik. Eniyikurs ile hayalinizde ki her şey bir kurs uzağınızda.

1
Menu